Uusi 29 euron Urheilukortti nyt saatavilla

Kuluttajilla on toukokuun alusta alkaen mahdollista valita kahdesta eri Urheilukortista. Uutuutena myyntiin tulee kahden tapahtuman kortti, joka maksaa vain 29 euroa. Kuluttaja voi valita mobiilisovelluksen kalenterista mihin haluaa korttiin sisältyvät pääsylippunsa käyttää. Molemmat kortit ovat voimassa vuoden ostosta. Jatkossa kuluttaja voi ladata korttiinsa lisää ”voimaa” eli 1-10 tapahtumaa omien toiveidensa mukaisesti. Lisätapahtumien liput maksavat aina 13,50 eur kappale, kertoo korttiuudistuksesta Suomen Urheilukortti Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Vanni. 

Kortin myynnistä tilitetään provisioita 8-12 % kuluttajan valitseman kotiseuran lisäksi Olympiarahastoon ja liikunnan aluejärjestöille ja tai muulle kortin kumppanille, esimerkiksi Paralympiarahastoon.

– Haluamme madaltaa edelleen kuluttajan kynnystä ladata Urheilukortti ja päästä käyttämään Urheilukorttia valitsemissaan tapahtumissa. Kuluttaja saa yleisesti pääsyliput tai palvelut edullisemmin, ajoittain jopa 50 prosenttia halvemmalla. Seuroille ja muille mukana oleville toimijoille se tuo uutta tulovirtaa, Urheilukortin kehitysjohtaja Jukka-Pekka Vuorinen esittelee hyötyjä.

Urheilukortin IS-Digikampanja käynnistyy 4.5.2022. Kampanja kestää 22.5.2022 saakka. Kampanjan yhteydessä toteutettavassa arvonnoissa palkintoina sekä viiden tapahtuman, että kahden tapahtuman Urheilukortteja.
Linkki kampanjaan: https://kampanjat.is.fi/urheilukortti/