Urheilukortin kisakampanja: jääkiekko suosituin urheilulaji

Urheilukortti ja Sanoma järjestivät jääkiekon MM-kisojen aikaan 4.-22.5.2021 kisakampanjan missä kysyttiin mm. suosituinta urheilulajia. Mukana olivat lajit, jotka ovat Urheilukortin tarjonnassa.

– Lopputulos ei yllättänyt toteaa Sanoman tuote- ja markkinointijohtaja Ville Järvinen, joka oli suunnittelemassa ja toteuttamassa leikkimielistä kisaa Sanoman digikanavissa.

Jääkiekko keräsi kisaan osallistuneiden äänistä lähes neljänneksen potin. Jalkapallo seurasi toisena noin 20 %:lla sen jälkeen yleisurheilu, pesäpallo, autourheilu, hiihto, koripallo ja raviurheilu. Kaikkiaan osallistujilla valittavana oli 19 eri urheilulajia.

Miehet osallistuivat kisaan aktiivisemmin kuin naiset. Naisia osallistui kuitenkin vajaa 40 %:a vastaajista. Iän puolesta aktiivisimmat vastaajat olivat 46-55 -vuotiaat noin neljänneksen osuudella.

Arvontapalkintona kisaan osallistujille oli kymmenen kappaletta Urheilukortteja – viisi 69 euron ja viisi 29 euron arvoisia Urheilukortteja. Arvonta on suoritettu ja voittajille ilmoitetaan lähipäivinä voitosta ja samalla he saavat Urheilukortti-koodit, joilla voivat lunastaa oman Urheilukortin tapahtumineen käyttöönsä.

Urheilukortti ja Sanoma kiittävät kaikkia kisaan osallistuneita ja toivottaa urheilullista kesää 2022!