Urheilukortin erikoistarjous, kahden lipun paketti

Suomen Urheilukortti tuo kesän aluksi markkinoille uuden kahden tapahtuman Urheilukortin, siinä kortin haltija voi lunastaa Urheilukortin, johon sisältyy kaksi tapahtumlippua hintaan 29 euroa.

– Pyrimme näin vastaamaan niihin toiveisiin, joissa Urheilukorttia halutaan käyttää heti kahden henkilön toimesta yhteen tapahtumaan, Urheilukortin yhteysjohtaja Petri Harsunen kertoo.

Urheilukorttia käytettiin laajasti talven aikana jääkiekon liigapeleissä, sekä lentopallon, salibandyn että koripallon SM-sarjoissa. Palaute seuroilta on ollut erittäin hyvää.

– Palautteen joukosta tuli esille pyyntö kahden lipun paketista ja päätimme kokeilla sitä nyt, kun kesän palloilusarjat käynnistyvät.

Käytännössä Urheilukortin voi siis lunastaa myös kahden pääsylipun sisältävän Urheilukortin. Korttiin sisältyvät liput voi käyttää vaikka saman tien pesäpallon, amerikkalaisen jalkapallon ja jalkapallon otteluihin niiden seurojen peleihin, jotka ovat mukana Urheilukortissa.

Amerikkalaisen jalkapallon suurseurat ovat lähteneet toimintaan mukaan hyvin, samoin pesäpalloilun suurseurat Vimpelin Veto, Sotkamon Jymy ja naisten Suomen mestari Porin Pesäkarhut.

– Käymme yhä tiiviisti neuvotteluja palloilulajien seurojen kanssa ja uskon, että vielä ennen pesäpallon ja amerikkalaisen jalkapallon sarja-avauksia, meillä on mukana lisää seuroja kyseisistä lajeista.

Urheilukortin perheeseen kuuluu tällä hetkellä myös Golf-kenttiä, joihin voi lunastaa erikoishinnoin greenfee-oikeuksia. Mukana on mm. Euroopan tourin osakilpailun järjestänyt Vierumäki Golf.

– Suurtapahtumista pitää tietenkin mainita yleisurheilun kesän kaksi suurinta tapahtumaa, kesäkuun Paavo Nurmi Games ja syyskuun Suomi-Ruotsi maaottelu. Kumpaankin tapahtumaan on varattu tietty määrä paikkoja Urheilukortin haltijoille, Harsunen painottaa.

Uudella, kahden lipun Urheilukortilla halutaan myös helpottaa kuluttajien käyttäjätottumuksia.