Seuratiedote

Lentopallojoukkue Kokkolan Tiikerit, kuvaaja Maarit Hotakainen

Tulossa kaikille seuroille avoin ”Katsomot täyteen Urheilukortilla” -seurawebinaari 3.6.2021 klo 17.00-18.30.

Tervehdys

Liikunnan aluejärjestöt KymLi, HLU, Kainuun Liikunta, Kepli ja Kesli järjestämme kaikille seuroille avoimen ”LISÄÄ KATSOJIA URHEILUKORTILLA” –seurawebinaarin

AIKA: torstaina 3.6.2021 klo 17.00 -18.30.
PAIKKA: Teams-kokoustila

Webinaarissa esitellään seurakortin mahdollisuudet. Kommenttipuheenvuoroissa HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen, Lentopallon mestaruusliigan Kokkolan Tiikerit puheenjohtaja Sami Hänninen, Jyväskylän salibandyseuran O2 toiminnanjohtaja Jani Saukko sekä Paralympiakomitean pääsihteeri Riikka Juntunen kertovat miksi he / heidän seura lähtee mukaan urheilukorttiin.

ILMOITTAUTUMISET:
Ilmoittaudu webinaariin tiistaihin 1.6.2021 klo 15.00 mennessä os. petri.harsunen@wp.urheilukortti.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä anna s-postiosoite ja puhelinnumero teams-kutsua ja yhteydenottoja varten.

Urheilukortin seuraesite kutsun liitteenä.

Urheilukortti kutsuu seuroja tapahtumayhteistyöhön

Syyskuun alussa lanseerattava, mobiilikorttina ladattava Urheilukortti innostaa suomalaisia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin. Erityisesti tavoitteena on saada tapahtumiin uusia urheilun seuraajia sekä monipuolistaa urheilun seuraamista uusiin lajeihin. Urheilukortin kautta halutaan lisätä varsinkin naisten ja nuorten urheilun arvostusta ja mielenkiintoa. 

Urheilukortin avulla käyttäjä saa pääsylippuja tapahtumiin edullisemmin, ja osan Urheilukortin hinnasta hän voi ohjata suoraan haluamalleen seuralle. Urheilukortin mobiilisovelluksessa pystytään helposti näkemään, mitä eri lajien urheilutapahtumia on tarjolla koko Suomessa ja ostamaan niihin pääsyliput. Mukana tulee olemaan runsaasti mahdollisuuksia tutustua naisten ja miesten joukkue- ja yksilölajien huipputapahtumiin. 

Toivomme, että mahdollisimman moni tapahtumia järjestävä seura näkisi mobiilikortin mahdollisuudet lisätä omien urheilu- ja ottelutapahtumissa kävijöiden määrää, ja sitä kautta osaltaan tukemaan seuran omaa varainhankintaa. Yhteistyö Urheilukortin kanssa on seuralle maksutonta ja helppoa. 

Yhteistyöseurat voivat itse päättää, mitkä tapahtumat ne haluavat näkyviin Urheilukortin tapahtumakalenteriin ja tekemään sinne räätälöityjä tapahtumapaketteja. Tapahtumayhteistyön ohella seurat voivat myös välittää Urheilukortteja faneilleen, jäsenilleen ja sidosryhmilleen ja saavat tätäkin kautta lisätuottoja omaan toimintaansa.

Jatkossa mobiilikorttiin tulee myös mm. kilpailuja, arvontoja ja muita etuja urheilukuluttajille. 

Lue lisää kortista: www.urheilukortti.fi

LISÄTIETOJA: Petri Harsunen, petri.harsunen@wp.urheilukortti.fi, 050-3551 455

ja allekirjoittanut