Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ja Urheilukortti yhteistyöhön

Mediatiedote 26.4.2022

Suomen Urheilukortti Oy ja Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry ovat neuvotelleet yhteistyösopimuksen Keski-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenistön hyvinvoinnin tukemiseksi. Yrittäjäjärjestö pilotoi Urheilukortin ja yrittäjien yhdessä ideoimaa alueellista yhteistyömallia Keski-Pohjanmaalla. Urheilukortti Oy liittyi samalla yrittäjäjärjestöön.

  • Sopimuksen tavoitteena on alueen jäsenyritysten yrittäjien hyvinvoinnin ja virkistysmahdollisuuksien kehittäminen Urheilukortin avulla. Pilotissa haetaan kokemuksia laajempaan valtakunnalliseen yhteistyömalliin, kertoo Urheilukortin yhteysjohtaja Petri Harsunen.
  • Urheilukortti-yhteistyön tavoitteena aktivoida KP Yrittäjien jäsenyrityksiä ja sen työntekijöitä osallistumaan alueen urheiluseurojen järjestämiin urheilutapahtumiin ja hyödyntämään mobiilin Urheilukortin kumppaneiden tarjoamia liikuntapalveluja mm. kuntosaliliikuntaa, suunnistusta, golfia oman liikunnallisen hyvinvoinnin parantamiseksi, Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälä avaa yhteistyön tavoitteita.

Uusi jäsenetu alueen yrityksille

Keski-Pohjanmaan Yrittäjillä on jo ennestään käytössään jäsenetuja. Urheilukorttietu tulee olemaan uusi jäsenetumme. Yrittäjäjärjestön jäsenet voivat heti toukokuun alusta alkaen hankkia Urheilukortteja uuden käyttöön tulevan alennuskoodin avulla. Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ovat valtakunnallisesti ensimmäinen sidosryhmä, joka pääsee kokeilemaan vain mobiilissa toimivan Urheilukortin uusinta ominaisuutta tuoreeltaan,Järkkälä ja Harsunen kertovat.

Urheilukortissa on sopimuksen tekohetkellä mukana noin 120 urheiluseuraa ja tapahtumajärjestäjää. KP Yrittäjien toiminta-alueelta mukana on jo 11 merkittävää eri lajien urheilutapahtumia järjestävää kumppania mm. jalkapallon, jääkiekon, salibandyn, pesäpallon, yleisurheilun, hiihdon, suunnistuksen, golfin ja raviurheilun parista.

Lisätietoja
Mervi Järkkälä, toimitusjohtaja, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät, 0500 561 145, mervi.jarkkala@yrittajat.fi
Petri Harsunen, yhteysjohtaja, Suomen Urheilukortti Oy, 050-3551 455, petri.harsunen@urheilukortti.fi

Suomen Urheilukortti -info: Suomen Urheilukortti Oy on Kokkolaan maaliskuussa 2021 perustettu yritys, jossa perustajina sekä omistajina mm. liikuntajärjestöjä,  liikunta-alan yrityksiä sekä pääomasijoittajia. Yrityksen päätehtävä on kehittää Suomeen valtakunnallinen mobiilissa toimiva urheilun ja liikunnan tapahtuma-, palvelu- ja etukortti. Huhtikuun lopulla Urheilukorttiin on liittynyt kumppaneiksi jo noin 120 urheiluseuraa, lajiliittoa, liikunta-alan yritystä tai muuta kumppania. Kortti on ollut käytössä lokakuusta 2021 alkaen.