DEN-Group tarjoaa Urheilukortilla asiakkailleen elämyksiä

Pientaloja valmistava DEN Finland on aloittanut yhteistyön Suomen Urheilukortin kanssa. Yhtiö on ostanut Urheilukortteja asiakkaiden käyttöönsä.

– Meistä Urheilukortin konsepti on loistava ja haluamme näin auttaa eri urheiluseuroja, DEN Finlandin toimitusjohtaja Jussi Niemelä painottaa.

DEN Group on muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja Suomessa talobrändeillään Designtalo, Finnlamelli ja DENin ja Keskon yhteinen Ainoakoti. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna yli 200 miljoonaa ja sillä on lähes 500 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa.

– Meiltä tulee vuositasolla tuhat valmista taloa ja sitten vielä Finnlamellin hirsikehikoita, niitä viedään kymmeneen eri maahan, Niemelä painottaa.

Niemelälle ja DEN Finlandin yhteistyö Urheilukortin kanssa oli helppo solmia, sillä Niemelä itse ymmärtää urheilun päälle ja koko henkilöstö on erittäin liikunnallista.

– Haluamme pitää huolta henkilöstöstämme ja asiakkaistamme. Voimme tarjota heille Urheilukortin myötä pääsyliput minkä tahansa lajin pariin, jokainen voi itse valita lajinsa.

Niemelä itse on armoitettu jääkiekkofani, mutta tietää heti mihin suuntaisi kesällä.

– Pesäpalloa olisi mukava mennä katsomaan, sitä en ole seurannut paikan päällä. Voisin myös mennä katsomaan Urheilukorttiperheeseen kuuluvan HJK:n kotipelejä.

– Yksi Urheilukortin vahvuuksista on se, että se antaa valinnan vapauden, se on kiva tapa huomioida asiakas, mutta antaa yksilöllistä vapautta hänelle valita sen tapahtuman mihin haluaa mennä.

Niemelä näkee Urheilukortissa paljon samaa kuin markkinoilla hyvin kaupaksi käyvällä Museokortilla.

– Tässä on sama idea kuin museokortissa. Kun pysähtyy kesäisin jollekin paikkakunnalle, niin voi mennä katsomaan siellä vaikka pesäpallo-ottelua. Museokortin avullahan voi vierailla eri paikkakuntien museoissa.

DEN Groupin ja Urheilukortin yhteistyö sisältääkin vision yhteistyöstä, jossa liikunnan sanomaa levitetään myös yritysten kautta.

– Tämä malli sopii meille täydellisesti, Jussi Niemelä painottaa.